Sense of Color | Despre noi
BRIDGE is a retina multi-purpose WordPress theme built on very powerful and flexible framework by QODE.
agency, ajax, background video, blog, business, clean, creative, fullscreen, mega menu, modern, multi-purpose, parallax, portfolio, responsive, retina
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Despre noi

WE ARE SENSE OF COLOR

Suntem o echipa tanara, care impune integrarea obligatorie a conceptelor in mediile online. Creatia nu mai este limitata la canalele traditionale – totul in jur poate fi un tip de media cu valoare reala de conectare a brandurilor cu publicul.

Am creat un loc unde creativitatea și ingeniozitatea, dorința de autodepășire și calitatea, pasiunea și talentul unei întregi echipe de oameni devotați, îți sunt puse la dispoziție ca tu să primești cele mai bune îndrumări și soluții pentru nevoile afacerii tale.

Design:

De la concept până la produsul final, prin soluțiile integrate pe care le oferim, ne ajutăm clienții să se promoveze eficient.

Prin încurajarea și stimularea educării continue a angajaților ținem pasul cu cerințele clienților, trendurilor și scopurilor acestora, oferind produse la cel mai înalt standard.

Servicii:

Dezvoltam concepte de comunicare perfect integrate in planurile de marketing – de la cercetare, strategie, creatie, productie, media, monitorizare, si pana la analiza permanenta a efectelor comunicarii. De asemenea oferim solutii pentru orice tip de print digital, pentru nevoile fiecarui client.

Video0%
Graphic Design0%
Web Development0%
Identity0%
Social Media & PR

Nevoile de comunicare în mediul online ale utilizatorilor presupun si extinderea PR-ului în zona digital, oferind astfel autenticitate printr-o interacțiune frumoasa intre brand si public.

Graphic Design

Logo, identitate grafica, paleta cromatica – implementam concepte creative, care sa construiasca o poveste in jurul produsului tau.

Marketing

De la concept până la produsul final, prin soluțiile integrate pe care le oferim, ne ajutăm clienții să se promoveze eficient.

Copywriting

Sa comunici eficient, prin cel mai potrivit limbaj, reprezinta una dintre uneltele ce asigura o campanie reusita

Print

Oferim servicii de print pe o gama variata de hartii si cartoane cu grosimi cuprinse intre 90-300 g/mp, formate standard A6, A5, A4, A3 si SRA3.

Servicii Web

Stim ca prezenta online a afacerii tale este vitala, de aceea iti analizam obiectivele de comunicare si iti construim o identitate web clara si convingatoare.

Fotografie

Iti punem la dispozitie servicii de fotografie pentru evenimente corporate, produse sau locatii

Productie Video

Cu o experienta de aproximativ 7 ani in realizarea de materiale videopentrtu diverse campanii si clienti, echipa noastra va pune la dispozitie un intreg ansamblu cuprins din idei inovatoare si echipamente de ultima generatie pentru realizarea unor materiale video captivante, menite sa ajunga la publicul tinta

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com